Werkwijze

Coaching in combinatie met PowerSlim

Powerslim is werken aan een nieuwe gezonde levensstijl, waarbij je kunt blijven genieten van heerlijk eten. Gewicht verliezen en behouden op een manier die bij jou past. Investeren in jezelf om zo een betere versie van je eigen ik te worden.

“Ik ga je anders leren eten. Minder koolhydraten en meer eiwitten. Lekker, veelzijdig, regelmatig en voedzaam zonder hongergevoel”

Het programma bestaat uit drie fases met elke dag ongeveer 6 eetmomenten.

Fase 1

Actief aan de slag met het verliezen van gewicht

Je eet 3 maaltijden en 3x een tussendoortje. Je hebt een ruime keuze uit de Powerslim producten die weinig koolhydraten bevatten en veel eiwitten. Je kan dit combineren met een ruime keuze aan verse groenten en rauwkost en in de avond kan je genieten van een stukje magere kip, vis of vlees.

Fase 2

De laatste loodjes en wennen aan het nieuwe voedingspatroon

Heb je 80 % van je gewichtsverlies bereikt dan stap je over op fase 2. Stap voor stap bouw je het gebruik van de Powerslim producten af tot alleen de tussendoortjes. Je voegt steeds meer reguliere voedingsmiddelen aan je dag toe als fruit, granen en peulvruchten. Uiteraard maak je zelf de keuze wat je lekker vindt.

Fase 3

Je hebt je doel bereikt

Dit is de fase waarin je je doel bereikt hebt. Je gaat ontdekken wat voor jou het beste eetschema is dat bij jou past, zodat je op gewicht blijft en je deze gezonde levensstijl zelf kunt voortzetten. Ik blijf je begeleiden en je van tips en adviezen voorzien.

Dus wil jij

van PowerSlim

Jouw Coach

Debbie Jorna _Powerslim coach _Salon Restyle

Debbie, jouw stok achter de deur!