Over mij

Hi, ik ben Debbie Jorna!

Debbie Jorna _Powerslim coach _Salon Restyle

Hi, Ik ben Debbie. Eigenaresse van Salon Restyle, jouw coach, jouw stok achter de deur en rots in de branding.

Ik ben een echte bourgondiër. Ik weet dan ook als geen ander hoe moeilijk het is om over te stappen op een nieuwe gezonde levensstijl. Ik heb dit hele proces ook doorstaan. Met ups en downs, maar het is me gelukt. En wat ben ik daar trots op. Ik weet nu dat het niet nodig is om mijn bourgondische levensstijl vaarwel te zeggen, maar hoe ik deze op de juiste manier kan toepassen binnen mijn leven.

“Ik had nooit verwacht dat je kan afvallen zonder honger te hebben maar bovenal dat je kan afvallen en toch heerlijk kan eten”

Ook de “gezinsstruggels” spelen een belangrijke rol binnen dit proces. Mijn man en mijn twee zoons in de basisschoolleeftijd hebben de verandering van dichtbij ervaren. We hebben met z’n vieren ontdekt hoe we een gezonde levensstijl ook konden toepassen binnen ons gezin. We hebben nieuwe dingen leren eten, recepten uitgeprobeerd en oplossingen gevonden voor gezonde tussendoortjes. PowerSlim kan je echt goed combineren met een druk gezinsleven. Ik geef je hier graag tips en advies over.

That's me

‘What you see is what you get’ is mijn lijfspreuk. Ik ben open en eerlijk en zeg wat ik denk. Je weet precies wat je aan me hebt. Ik kan veel begrip opbrengen als het afvallen niet van een leien dakje gaat. Ik weet als geen ander dat hobbels in de weg erbij horen. Ik ben er juist om jou er doorheen te slepen en je uiteindelijk naar het doel te brengen waar jij zelf graag wilt zijn. We vallen en staan samen weer op, zo vaak als nodig is.